XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: СОЛЕНИ ПУРИ- БАНИЧКИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

понеделник, 10 октомври 2011 г.

СОЛЕНИ ПУРИ- БАНИЧКИ

   Правих ги по подобието и със същите продукти от рецептата за кренвиршките с яйцата  и сиренето, но по бързия начин.
 ПРОДУКТИ:
готови кори за баница
яйца
сирене
колбас/ в случая са кренвирши/
олио
жълтък за намазване
шарена сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Всяка кора разделих на две по дължина.
Първата част намазах с олио, върху нея наложих втората, върху която разхвърлях две пълни супени лъжици от плънката, навих на рулце.

Намазах с разбит жълтък и олио.
Поръсих ги с шарена сол и ги изпекох в предварително нагорещена фурна на 180- 200 градуса.
Апетитни са, действайте! :)

9 октомври 2011 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар